Vremuri de călătorie

Acum când această călătorie se apropie de sfârșit, iar voi o începeți pe următoarea, știți că sunteți meniți pentru măreție.
Nu va fi ușor și cu siguranță nu va fi rapid. Ar putea să dureze întreaga voastră viață ca să realizați ceea ce sunteți destinați să faceți. Dar fiecare pas vă va aduce mai aproape. Fiecare experiență vă va pregăti pentru următoarea. Fiecare eșec vă va conduce spre succes.
O să fiți puși la încercare în moduri care nu vi le puteți imagina. Dar am încrederea că veți izbândi, că vă veți vedea visul împlinindu-se și că veți lăsa un semn, o moștenire în această lume.
O zi urmează pe următoarea, sunt vremuri bune și vremuri rele.
Vremuri când visele tale stau în așteptare și vremuri în care devin realitate.
Vremuri în care te simți singur și vremuri în care simți că dragostea te copleșește.
Vremuri în care faci sacrificii și vremuri în care ești copleșit de binecuvântări pentru că ești supus și Dumnezeu este acolo. De fiecare dată când lucrează în tine și prin tine.
Dă-i totul. Acum este timpul Lui.

”Îmbrăcați-vă cu toată armura lui Dumnezeu, ca să puteți ține piept împotriva uneltirilor diavolului.
De aceea, luați toată armura lui Dumnezeu, ca să vă puteți împotrivi în ziua cea rea și să rămâneți în picioare, după ce veți fi biruit totul.
Stați gata, dar, având mijlocul încis cu adevărul, îmbrăcați cu platoșa neprihănirii, având picioarele încălțate cu râvna Evangheliei păcii.
Pe deasupra tuturor acestora, luați scutul credinței, cu care veți putea stinge toate săgețile arzătoare ale celui rău. Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.” - Efeseni 6:11, 13-17 -





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Corabia vieții

O zi...

O zi cu Tine...